info@samottkft.hu

Bemutatkozás

Az ipari tűzálló megoldások szakértője

Cégünk 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy professzionális megoldásokat, minőségi anyagokat és magasfokú szakértelmet biztosítsunk ügyfeleink számára az ipari kivitelezés területén.

Fennállásunk óta ipari kemencék, kazánok, vas- és acélöntödék, valamint erőművek, fűtőművek, speciális berendezések és egyéb nagy igénybevételnek kitett tűzálló falazatok teljes körű javításával, építésével foglalkozunk.

Komplex projekteket is vállalunk, ahol mind a szükséges anyagokat, mint a teljeskörű kivitelezési munkát el tudjuk végezni.

Kollégáink sokrétű, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a tűzállóipari megoldások és az ipari kemencék építési, valamint javítási munkáinak terén, hazai és nemzetközi viszonylatban is. 

Célunk,

hogy a kazán-, kemenceépítés és karbantartás, tűzálló- és szigetelőanyagok kereskedelme, valamint turbinaszigetelések javítása terén vevőink számára megbízható és biztos partner legyünk.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy partnereink számára optimális megoldást tudjunk nyújtani folyamatosan továbbképzett szakmai csapatunk és fejlett eszközparkunk révén. Ezáltal a kritikus helyzetekben is hatékony támogatásunkat élvezhetik partnereink.

Emellett cégünk sikerének egyik kulcsa a beszállítóink folyamatos monitorozása annak érdekében, hogy ügyfeleinket mindig a piacon elérhető lehető legjobb minőségű, legújabb termékekkel tudjuk kiszolgálni.

Alvállalkozói partnereinkkel való hosszú évekre visszanyúló kapcsolatunk eredményeképpen megbízható, állandó csapattal dolgozhatunk együtt.

Munkáinkra minőségi garanciát vállalunk a nagy értékű felelősségbiztosításunk mellett. A hatékony munka-, idő- és alapanyag-elosztásról vállalatirányítási rendszer gondoskodik. Emellett cégünk ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2015) minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Pályázati tájékoztató